Zoeken naar een sportieve

Uw zoekactie voor een sportieve leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dirk 55 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Wie kom er langs
Wie wil er graag langskomen om een lekkere pijpbeurt te krijgen en me daarna te neuken in mijn strak kontgaatje, ben sportieve man van 54j, 186cm, 84kg en 15x5 cm speelgoed heb poppers en glijmiddel in huis  
Lode 38 jaar Antwerpen - Boom
Bi gezocht
Welke hetero/bi wil er eens experimenteren met deze sportieve man van 38? Zelf 1m76 70 16. Jij kan ontvangen. Straal van 20km rond Boom. Jij bent proper. Niets moet, veel kan.  

Bi gezocht
Dirk 55 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Wie kom er langs
Wie wil er graag langskomen om een lekkere pijpbeurt te krijgen en me daarna te neuken in mijn strak kontgaatje, ben sportieve man van 54j, 186cm, 84kg en 15x5 cm speelgoed heb poppers en glijmiddel in huis  
Rik 44 jaar Antwerpen - Zwijndrecht
Fun
Deze slanke sportieve gast met 20cm paal en 2 volle ballen zoekt voor vandaag overdag een mondje om hem leeg te zuigen. Maak mij goed geil en steek dan ook jouw paal in mijn mondje. Ik zuig hem goed hard en nat en dan steek je hem zachtjes in mijn strak kontje. Ik ontvang niet en verplaats regio Antwerpen linkeroever/ Zwijndrecht/ Beveren en directe omgeving.  

Fun
Pijpslet 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lekkere lullen pijpen in cinema ABC Gent Dampoort
Ik ben een sportieve hetero met een bischierig kantje. En vandaag woensdag 15/05 zak ik in de namiddag nog eens af naar cinema ABC aan Gent Dampoort om lekkere lullen te pijpen (jij blijft passief en verwacht niks meer). Wie komt er achteraan de cinema zijn mooie grote lul eens door de gloryholes steken? Stuur een berichtje met je stats en eventueel een foto en dan bezorg ik jou het juiste uur dat ik daar aanwezig ben.  
Pijpslet 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lekkere lullen pijpen in cinema ABC Gent Dampoort
Ik ben een sportieve hetero met een bischierig kantje. En op woensdag 15/05 zak ik in de namiddag nog eens af naar cinema ABC aan Gent Dampoort om lekkere lullen te pijpen (jij blijft passief en verwacht niks meer). Wie komt er achteraan de cinema zijn mooie grote lul eens door de gloryholes steken? Stuur een berichtje met je stats en eventueel een foto en dan bezorg ik jou het juiste uur dat ik daar aanwezig ben.  
Jeroen 52 jaar West-Vlaanderen - Oostrozebeke
Wie vanavond nog zin?
Hallo warme sportieve man wil nog lekker pijpen en spuiten.Wie ook? Veel kan en kan ontvangen en eventueel verplaatsen .Gelieve status te melden aub. En hopelijk nog iemand vanavond heb zin.gr  
Jarne 40 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Discrete sportieve onbehaarde boy
Wie ontvangt me in alle discretie, maximum in een straal van 10km om op regelmatige basis fun te hebben, alleen tijdens de dag ? Ik ben bot for older & top for young... Zeer discreet , hygiënisch, nieuwkomers, 18+ jonge gasten, geen probleem. Zoals je ziet heb ik een Sportief & onbehaard lijf, en jij ....?  Je stats....? Pic ...? Snap : scally-boy  
Lenn 30 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Sportieve twink voor geile en discrete top (fwb) die kan ontvangen
Ik ben een goodlooking en sportief gebouwde twink-looking kerel met stats 1.68/72/19, versa bottom, intiem geschoren, donker haar en donkere ogen, en kijk bij deze uit naar een oudere en stevige top fuckbuddy die op regelmatige basis deftig kan ontvangen voor geile seksdates. Ik heb geen interesse in een bottom, bespaar jezelf dus de moeite. Je bent zoals ik bi of bent een kieskeurige en discrete, mannelijke gay. Ik hou van passionele seks, tongen en pijpen en gelekt en geneukt worden waarbij je meermaals mag komen. Lekker en deftig gemasseerd worden zeg ik ook geen nee tegen. Serieuze ad, gelieve dus enkel serieus en deftig te reageren (met foto, stats en deftige tekst van hoe, wat en waar). Date is niet voor nú meteen, ik wil eerst weten met wie ik te maken heb en zal al zeker geen blind date doen. Veel is bespreekbaar, stel dus maar voor. Zelf kick ik wel wat op foto/film, maar geen must.  

Sportieve twink voor geile en discrete top (fwb) die kan ontvangen
Jong en geil 28 jaar Antwerpen - Mechelen
Geil in Mechelen
Hallo! Ik ben vandaag in Mechelen en vanaf 16u volledig vrij. Wie kan me ontvangen en heeft een geil voorstel? Ik ben een sportieve versa, slank en gespierd en veel kan bij de juiste klik. Ik loop ook graag naakt rond. Leuke voorstellen met foto krijgen een antwoord. Tot straks?  

Geil in Mechelen
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10